среда, 21 февраля 2018 г.


SKARA

SCARA — це поєднання кросплатформених відеоігор і романів.
 У світі SCARA кожен персонаж і група гравців стикаються з однією і тією ж складною апокаліптичної середовищем з їх власної унікальної точки зору.
Уявіть, що ви граєте в свою улюблену гру. У Скара тепер ви можете зробити це на законних підставах. Відео ігри експериментували з суто цифрових валют і цифрових активів , протягом багатьох років, часто з великим успіхом. Проте до появи технології блокчейн ці економіки існували в офіційній ізоляції до реальної економіки. Настав час , щоб змінити це.
SKARA це одна з перших ігор , щоб подолати цей бар’єр, створюючи нову криптовалюту у вигляді ERC-20 маркерів на основі Ethereum — Blockchain називається SKARAT (SKARA Токени — санскр), які можуть бути продані на відкритому ринку. Завдяки цьому новому транспортному засобу учасники спільноти SKARA зможуть купувати і продавати ігрові активи без необхідності йти на тіньові чорні ринки.
SKARA виходить далеко за рамки простої відеоігри. SCARA — це багатий світ, створений Пабло Родрігесом — світ населений різко різними культурами, які конкурують за виживання після космічної катастрофи. Об’єднавши кросплатформені відеоігри з романами і коміксами, Universe
SKARA повністю має намір стати міцним культурним внеском тієї ж величини, що і Володар кілець або Зоряні війни.
Пабло Родрігес працює над розповіддю про SKARA вже більше 5 років.
Ця робота завершиться дебютним романом «SKARA — THE TIME OF THE TWO SUNS», який буде опублікований в січні 2018 року.
SKARA — THE TIME OF THE TWO SUNS описує світ З КАРА, перш ніж планета врізається в сонце, розв’язуючи насильницькі катаклізм, який руйнує все. Цей пост-апокаліптичний світ — це те, де починається інноваційна, заснована на командних іграх SKARA.
SKARA — THE BLADE REMAINS призначені для конкурентного eSports. Він поєднує в собі графіку рівня AAA, інтенсивне відчуття онлайн-багатокористувацьких ігор з душею RPG.
Продаж токена
Продаж токена відбудеться з 8 лютого 2018 року в 17:00 за центральноєвропейським часом (11 години за східним часом).
Жорстка шапка і абсолютна максимальна сума коштів, яку ми будемо піднімати, становлять 10 мільйонів євро.
Bounty ICO продаж токена SKT
Платформа: Ethereum
Тип: ERC 20
Початкова ціна: 1 ETH = 500 SKT
Автор: competentgirl
My BitcoinTalk: 
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=989135
My wallet: 0x3a23840a25b6D99431B4944AE4dE02DBfa3e36Aa

Комментариев нет:

Отправить комментарий

CRYPTOGLOBAL  — Purchasing And Selling Digital Assets As Simple as Possible — And Easy as Possible OUR VISION & MISSION We w...